1 feb 2018


Beste mensen, leden en sympathisanten van Maiks Sterrenhuisje. 2018 is alweer volop op gang geschoten, de goede voornemens zijn gemaakt en wij hebben alvast niet stilgezeten. En u ook niet! Dit bewijst uw massale interesse in onze facebookpagina en uw deelname op de een of andere manier aan onze eindejaarsactiviteiten in december laatstleden.

Het doet enorm deugd te zien dat we zonder jullie nergens staan: uw steun en bijdrage aan onze kerstmarktjes in Roeselare, uw fijne ontmoetingen en aangename babbels zijn voor ons een grote duw in de goede richting, want het is vaak niet eenvoudig om alles vol te houden.


De kerstmarkt was ondanks het barslechte weer, een heel groot succes. Jullie kwamen ons aanmoedigen, knuffeltjes kopen, ‘ne goeien drinken’, of ons anders steunen. Wij willen iedereen daarvoor hartelijk danken!

En de leden van Maiks droomhuisje? Wel, hun prachtige vol liefde gehaakte knuffels liggen nu ergens in de armen van een kindje, dat even kan vergeten dat het ziek is omdat die lieve haakbeesten hen doen glimlachen. Maiks Sterrenhuisje heeft in december een wagen vol zelfgehaakte knuffeltjes, speelgoeddiertjes en fijne gadgets aan het Kinderziekenhuis UZ Elisabeth in Gent geschonken. Ons hart smelt als we van de professor van de kinderafdeling alweer een dankkaartje mochten ontvangen.

Ook een hartelijk woord van dank aan alle supertoffe mensen die voor MUSIC FOR LIFE hun nek hebben uitgestoken om Maiks Sterrenhuisje te steunen. Deze acties en de ongelooflijke inzet van alle projecten hebben ons een mooi bedrag kunnen schenken, waardoor de werking van onze vzw in deze moeilijke tijden een alweer een prachtjaar tegemoet kan gaan.

We blijven u hartelijk danken voor alle steun die we van jullie mogen krijgen.

Bij dezen willen we ook nog eens alle medewerkers “achter de schermen” danken… de mensen die we niet vaak zien, die niet komen (kunnen) haken maar wel op een andere manier hun steentje bijdragen aan het fantastische vriendenclubje dat Maiks Sterrenhuisje in die drie jaar geworden is. TOP!

We drinken ‘nen goeien’ op de gezondheid van al deze mensen en hopelijk mogen we jullie massaal blijven ontmoeten en rekenen op jullie steun!