Historiek

Het was de droom van Maik om iets te doen voor kinderen die in dezelfde situatie als hem zaten. Zelfs in zijn allerslechtste momenten wou Maik zelf ook iets bijdragen voor kinderen en jongeren die er eveneens heel slecht aan toe waren.

Toen Maik overleed op 5 juli 2015 aarzelde mama Cathy geen moment om de droom van haar zoon waar te maken. Vol enthousiasme en trots stampte ze samen met Nikki en Tamara een gezellige brei- en haakclub uit de grond, die op een paar maanden zou uitgroeien tot een heuse vriend(in)(n)enkring, waar gehaakt werd voor het goede doel en waar iedereen ook terecht kon met zijn eigen ‘rugzak’…

Het haken werd een passie en laaide zo hoog op, dat het clubje besloot om een vzw te worden. Op 12 mei 2016 was het zo ver: het clubje werd een VZW.

 

Doe je mee met ons?

Veel mensen kunnen niet haken maar willen toch actief steunen, of een schenking doen aan Maiks Sterrenhuisje. Ook willen veel lieve mensen hun eigengemaakte knuffels schenken aan zieke kinderen via onze vereniging. Maik zou hier heel erg fier mee zijn. Stuur gerust al uw zelfgemaakte knuffels op naar ons! Wilt u iets schenken (wol, garen, naalden, materiaal, een gift, …), stuur het dan ook maar op of stort uw steuntje op BE 03 7360 1920 8084. Elke cent wordt heel goed besteed voor het goede doel!

Over ons